top of page

NEPAL

Era el desembre de 2015 quan el nostre amic Eduard López ens va parlar per primer cop de la seva experiència i de la seves vivències durant tres mesos que va passar a Nepal, col·laborant i ajudant a famílies que ho havien perdut tot degut al terratrèmol del mes d'abril del mateix any. En aquell moment no ens podiem imaginar que en només 15 dies, posariem en marxa el Projecte Nepal Orígens 2016.

Ens vam reunir amb un cooperant d'una petita ONG, Hugging Nepal, que estava ajudant a famílies d'un petit poblet de Nepal, a uns quatre dies de Katmandu. A causa del terratrèmol tenien les cases totalment destruïdes i en aquell moment encara no havien rebut cap ajuda del govern. El cooperant ens va explicar la situació precària en la que es troben aquestes families. Nens i adults malalts i descalços amb ferides als peus. Tot a unes temperatures hivernals extremes, a 4.000 metres d'altitud.

Així que vem decidir enviar el nostre granet de sorra per ajudar a qui més un necessités i el 23 de gener de 2016, vam aconseguir realitzar el primer enviament de 10 parells de botes de pell i 10 parells de sabates forrades de la marca Toms, que una cooperant va portar a Nepal. Va ser una petita ajuda, però que va millorar una mica la situació de 20 famílies del poble Thulo-Syabru.

 

Per poder ajudar una mica més, Orígens va posar a la venda el llibre de Montserrat Cufí "Empordà, arrel de la meva vida" on el 30% del seu valor va anar íntegrament destinat a la reconstrucció de la casa de la família Tamang.

Com diu el text de la bossa d'Orígens "...la teva il.lusió, el nostre compromís, les teves idees..." poden millorar una mica una situació dramàtica com la que es viu a Nepal.

Per a més informació:
Hugging Nepal

Contacta amb nosaltres:

info@lets-walk.com

Troba'ns: 

Rambla, 1

17600 Figueres

© 2018 by Associació Let's Walk - Sabates pel Món

bottom of page