top of page

RWANDA

Després de la col.laboració amb Hugging Nepal, a través dels Voluntaris de "La Caixa", vam contactar amb Ramón Godino, actor, gran col.laborador i entusiasta voluntari, amb multituds de viatges solidaris a la Missió de les Dominiques que tenen a Ruli, a 60km de Kigali, capital de Rwanda.

 

La missió de Ruli fundada el 1969, és el principal focus d’activitat de la regió i el seu hospital està considerat com el millor del país, amb seccions que van des de la lluita contra la Sida, a la realització d’operacions i al centre maternal, entre d'altres. El complexe també disposa d'orfenat, de tallers i d'una escola rural.

 

La connexió va ser inmediata i vam programar la projecció del film PROJECT RWANDA a Figueres pel pel 21 d'abril del 2016, el qual havia estat estrenat el 2015.  

 

"Quan es compleixen 20 anys del genocidi, un grup de voluntaris viatja a Rwanda amb diferents finalitats solidàries. Encapçalen l'expedició un cooperant experimentat i un voluntari idealista. No comparteixen mètode, però cadascun a la seva manera, intenta aportar el millor a una població que encara no ha pogut tancar la ferida. Dos joves ruandeses recolzen als activistes durant tota la seva estada al país. Són fills d'una generació que va estar enfrontada. Ells, com Rwanda, viuen com si res hagués passat, però alhora, sense poder esborrar la petjada d'un conflicte que encara els pesa. Projecte Rwanda és un viatge de color porpra, una pel.lícula que no et deixarà indiferent. (Sinopsi de la pel.lícula)

 

A través de Ramón Godino i d’altres voluntaris vam omplir 4 maletes solidàries de  "wambes" de lona de cotó de colors vius de la marca Superga i esportius Vans que vam enviar el mes de maig i juliol de 2016. Aquest tipus de calçat va ser molt ben rebut, ja que la majoria de nens van amb xancletes de goma. Els esportius de cotó són molt pràctis i comodes, doncs molt sovint fan desplaçaments força llargs a peu.

Contacta amb nosaltres:

info@lets-walk.com

Troba'ns: 

Rambla, 1

17600 Figueres

© 2018 by Associació Let's Walk - Sabates pel Món

bottom of page